Aluat de pita fara drojdie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pahare de faina
  • 1lingurita de bicarbonat
  • 1/2lingurita de sare
  • 1pahar de iaurt sau lapte acru
  • 2linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se pun faina bicarbonatul si sarea intr-un bol.Se toarna din laptele acru si se framanta aluatul se adauga si uleiul de masline si se cuprinde bine -daca aluatul este lipicios se adauga putina faina.Este un aluat fraged care se poate folosi imediat si nu trebuie dospit.

Din cantitatile astea ies 3 pite personale-vedeti foto.

Pe aluat se pune sos de rosii mai consistent,branza galbena sau mozarela,si ce mai doriti deasupra.

Se coace la 180 de grade aproape 30 de minute sau pana sunt aurii. Iese foarte bine si ptr copii este un deliciu.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise