Aluat de Pizza

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 1 plic de dojdie Dr Oekter
  • 4 linguri ulei
  • 350 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 1,5 lingurita zahar

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina,drojdia,uleiul,sarea si zaharul,apoi incalzim putin apa si o punem peste.Framantam bine,si acoperim cu o folie de plastic si lasam la cald o ora.Iese cel mai delicios aluat de pizza pe care l-am mancat pana acum in casa.Atentie:Iese un aluat mai moale,si il intindeti cu mana unsa cu ulei,nu cu sucitorul.

Eu nu am imaginea numai la pizza finala.Dar am intins aluatul am uns aluatul cu ketchup,apoi am pus sunca,ciuperci,cascaval.....Si am dat la cuptor cam pentru 20 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise