Aluat de placinta cu suc de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ulei 12 linguri
  • Zahar 10 linguri
  • Suc de rosii 12 linguri
  • Bicarbonat stins 1 lingurita
  • Faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se pun intr-un vas uleiul, zaharul, sucul de rosii si bicarbonatul stins (cu zeama de lamaie il sting eu, merge si cu otet) si se amesteca/framanta cu faina pana devine un aluat elastic numai bun pentru intins.

Poate fi preparat si cu bulion diluat cu apa, eu personal il fac cu suc de rosii de casa.

Este foarte fraged si merge la tot felul de placinte, mai ales la cea cu mere sau cu dovleac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise