Aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit

Reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit. Reteta de aluat fraged si economic. Aluat fraged pentru placinte. Aluat pentru saleuri.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 340 gr faina
  • 250 gr margarina
  • 100 ml apa
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri cornulete, foi de cremsnit este una destul de simpla si economica. Se prepara foarte usor si rapid si se poate folosi la diverse preparate, dulci sau sarate.

Se framanta toate ingredientele pana obtinem un aluat omogen. Se lasa la rece cateva ore sau peste noapte si se foloseste apoi la preparatul dorit.

Asta e toata reteta de aluat fraged simplu pentru placinte, saleuri, cornulete, foi de cremsnit. Incercati-o si voi, este simpla si economica. Spor la treaba!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise