Aluat pentru pizza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg faina grau
  • 50 g drojdie de bere
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita condimente pt carne tocata
  • o jumatate lingurita boia (dulce sau iute)

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, drojdia, 1 lingura faina si se lasa la dospit 20-30 min. Se amesteca faina cu toate incredientele, se adauga drojdia si ouale batute, se framanta si se lasa sa creasca 1h.

Intindem foile, dimensiunile sunt la alegere. Putem sa le coacem cu umplutura sau simple si sa le punem in congelator.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise