aluat pentru pizza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • margarina 250 g
  • faina 250g
  • brinza de vaci 250g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca bine margarina cu brinza de vaci pina se omogenizeaza, se sareaza, se adauga faina. Se omogenizeaza. Se pune in forma unsa si se da la cuptor la foc potrivit.

Umplutura, dupa dorinta fiecaruia, se adauga dupa ce aluatul s-a copt pe jumatate si se da din nou la copt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise