AMERICAN FLAG CAKE

Timp pregatire
265 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 cupe capsuni taiate in doua
  • -1-1/2 cupe de apa fierbinte
  • -1 pachet de gelatina rosie -6oz.
  • -cuburi de gheata
  • -1 pachet de pound cake taiat in 10 felii
  • -1-1/3 cupe de afine, coacaze negre
  • -1 cutie de frisca-8 oz.

Mod de preparare

O cupa de caspsuni se pastreaza ptr ornat ca si o jumatate cupa de afine.

Se adauga apa fierbinte peste gelatina si se amesteca pana la topire. Apoi se puna apa rece pina la semnul de o cupa si se adauga cuburi de gheata pina se fac 2 cupe care se pun peste gelatina topita si tot asa se amesteca pina la topirea ghetei. Gelatina trebuie sa fie de consistenta albusului de ou.Se poate pune la frigider ptr 15 minute. Intre timp intr-o tava de Jena se aseaza feliile de paond cake. In gelatina se adauga capsunile si afinele amestecandu-se usor ca sa nu se zdrobeasca. Toata gelatina cu fructe se toarna peste feliile de punad cake si se pune la frigider pentru 4 ore macar.

Dupa ce se scoate de la frigider si pune frisca deasupra si capsunile se aseaza pe straturi (cum se vede in foto) si in coltul stang al tavii se aseaza afinele in locul stelelor de pe steag. Sper sa se vada bine in fotografii.

Succes si pofta buna ! Enjoy!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise