ANANAS CU COACAZE SI CREMA DE COCOS

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -60ml smantina
  • -15ml miere
  • -2ml extras de cocos
  • -250ml frisca
  • -8 felii de ananas
  • -250ml coacaze
  • -125ml fulgi de cocos prajite usor

Mod de preparare

Grilul se incalzeste bine. Intr-un bowl se amesteca smantina, mierea, extractul de cocos si se amesteca si se raceste.

Intre timp se pun feliile de ananas pe gril ptr 5-7 minute pe fiecare parte. Se pun la racit cand sunt gata. Se servesc feliile de ananas cu coacaze peste si cu amestecul racit si peste se pune si fulgii de cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise