ANANAS CU COACAZE SI CREMA DE COCOS

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -60ml smantina
  • -15ml miere
  • -2ml extras de cocos
  • -250ml frisca
  • -8 felii de ananas
  • -250ml coacaze
  • -125ml fulgi de cocos prajite usor

Mod de preparare

Grilul se incalzeste bine. Intr-un bowl se amesteca smantina, mierea, extractul de cocos si se amesteca si se raceste.

Intre timp se pun feliile de ananas pe gril ptr 5-7 minute pe fiecare parte. Se pun la racit cand sunt gata. Se servesc feliile de ananas cu coacaze peste si cu amestecul racit si peste se pune si fulgii de cocos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise