Andive cu somon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 andive
  • 150-200 gr de somon
  • ceapa verde si ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • sare, piper, ulei de masline, lamiae

Mod de preparare

Se spala andivele se sterg frunzele pentru a se absorbi surplusul de apa, se taie somonul in cubulete foarte subtiri si se amesteca cu dressingul format din uleiul de masline si lamaie, se taie cubulete ceapa rosie, ceapa verde si ardeiul si se amesteca cu pestele, se sareaza si pipereaza si se poate servi(optional se pot pune si ciuperci care au fost un pic calite inainte).

Se pregateste foarte repede si este foarte gustos.

Pentru design: se foloseste salata verde de culoare mai inchisa decat andivele, ceapa rosie, castravete si ardei rosu.

O salata simpla, cu putine calorii si usor de preparat.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise