Se aleg andivele, se spală, se opăresc în apă clocotită cu sare, timp de 10 minute. Se scurg şi se aşează în cratita unsă cu unt şi presărată cu pesmet.
Deasupra lor se presară caşcaval ras şi se dau la cuptor să se rumenească. Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra.
Pentru sos: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise