Andive umplute cu ton

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc andive,
  • o conservă ton bucăți,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • frunzulițe de pătrunjel proaspăt.

Mod de preparare

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)

Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți.

Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie.

Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul.

Împărțim tonul în mod egal în foile de andive.

Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel.

Și gata aperitivul nostru.

Poftă bună!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise