Aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine felii
  • pasta de tomate
  • sunca presata
  • si felii de cascaval.e preferibil
  • sa fie patrate atat painea cat si sunca si branza.

Mod de preparare

Se pun feliile de paine intr.o tava de copt (tapetata cu hatie de copt), se ung cu pasta de tomate, peste care se pun feliile de suca presata si cascavalul. Se da la copt. Se lasa pana s-a rumenit putin cascavalul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise