Aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine felii
  • pasta de tomate
  • sunca presata
  • si felii de cascaval.e preferibil
  • sa fie patrate atat painea cat si sunca si branza.

Mod de preparare

Se pun feliile de paine intr.o tava de copt (tapetata cu hatie de copt), se ung cu pasta de tomate, peste care se pun feliile de suca presata si cascavalul. Se da la copt. Se lasa pana s-a rumenit putin cascavalul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise