Aperitiv branza cu salvie

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame crema de branza;
  • - 100 grame branza Ceddar rasa prin razatoarea fina;
  • - 2-3 catei de usturoi taiati foarte marunt sau zdrobiti;
  • - 150 grame frunze salvie;
  • - 2-3 lingurite mustar;
  • - 2-3 lingurite boia ardei iute/dulce,dupa gust si preferinta;
  • - 2-3 lingurite sos picant (Worcestershire);
  • - 70-100 grame smantana.

Mod de preparare

Se pregateste mixerul cu dispozitivul de amestecare, in bolul acestuia se combina branza Ceddar cu crema de branza, se amesteca bine, se adauga usturoiul, frunzele de salvie taiate marunt, mustarul, boiaua, sosul picant si smantana.

Se bate amestecul in bol pana se inmoaie sau poate fi amestecat cu o lingura de lemn.

Se lasa la rece pana se intareste, se poate servi tartinabil cu paine prajita, biscuiti dietetici.

Pentru o forma deosebita, inainte de a se pune la rece preparatul se poate pune in diferite forme (cupola se pune in bol de plastic etc.).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise