Aperitiv cu branza si carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 grame faina
  • 100 grame branza (telemea sau cas)
  • carnea de la o pulpa intreaga de pui
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat ouale spuma intr-un castron, peste care se rade branza prin razatoare si se adauga sarea, piperul si faina, amestecandu-se pana se omogenizeaza.

Carnea cruda se taie cuburi si se prajeste in tigaie.

Se lasa la racit si se amesteca cu compozitia din castron.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se portioneaza cu lingura amestecul. Se prajesc pe ambele parti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise