Aperitiv din avocado

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 avocado coapte
  • zeama unei lamai
  • zeama unei lime (lamaie verde)
  • ½ cana (125 ml) nuci maruntite
  • 1 rosie coapta, taiata cubulete si scursa pe prosop de hartie
  • 2 fire ceapa verde, feliate subtire(inclusiv partea verde)
  • ½ catel usturoi zdrobit
  • ¼ lingurita(1 ml) seminte coriandru zdrobite
  • ¼ lingurita (1 ml) sos iute de piper sau ardei
  • sare si piper proaspat macinat, dupa gust
  • felii de lime pentru ornat

Mod de preparare

Se taie avocado in doua si se scot samburii. Se scobesc cu grija, iar pulpa se amesteca cu restul ingredientelor. Se zdrobeste cu o furculita, pana la finetea dorita. Amestecul se umple in cojile de avocado si se orneaza cu felii de lime.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise