Aperitiv din piept de cocos

Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti mari de cocosi de curte
  • 500 g ciuperci proaspete Champignion
  • 5 fire de usturoi verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua crude
  • cateva bucati de morcov fiert
  • 100 g seminte de susan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea dupa oase.

In supa in care a fiert carnea se pun la fiert ciupercile curate de pielite.lasate intregi impreuina cu cei 3-4 catei de usturoi.Dupa cca 10 minute de fiert se scot ciuprcile din supa si se lasa sa raceasca.Se feliaza jumatate din cantitatea de ciuperci fierte,iar cealalta jumatate se toaca impreuna cu carnea fiarta si ceapa verde.

2.Se amesteca tocatura cu un praf de sare ,un praf de piper,mararul tocat fin si cele 2 oua.pana devine un amestec omogen,din care facem perisoare,un pic mai mari ca o nuca ,in mijlocul carora bagam bucatele de morcov fiert.O parte din perisoare se trec prin semintele de susan,iar cealalta parte se lasa asa cum este.

Se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Se servesc calde sau reci,alaturi de ciupercutele feliate(cele oprite),masline sau cu orice fel de acritura dorim.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise