Aperitiv Flori cu oua

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de parizer;
  • 150 gr bacon;
  • 4 oua;
  • 1 ceapa medie;
  • 200 ml ulei;
  • Ketchup (dulce sau picant, dupa gust).

Mod de preparare

Feliile de parizer, vor fi taiate cu tot cu membrana, dupa care vor fi incalizite putin in ulei, incat membrana se va contracta si se va face caus.

Parizerul se va lasa la prajit, fara a incerca sa ii dirijam curbarea, dupa care il scoatem si lasam sa se scurga uleiul pe un servet absorbant.

Feliile de bacon vor fi taiate subtiri si le vom aranja sub forma de petale in causul format, dupa care peste el vom pune ceapa tocata si cate un ou crud;

Acest preparat se ia usor cu o paleta si se pune in tigaie incinsa,stropind ouale cu putin ulei, sau se baga 3-4 minute in cuptorul incins pana se fac ouale.

Se servesc pe un paltou, pe frunze de salata verde. Se poate presara verdeata proaspata tocata deasupra sau cu ketchup.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise