Aperitiv picant cu muschi file

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg muschi file;
  • - 2 foi dafin;
  • - cateva boabe de piper;
  • - 200 ml otet;
  • - 2 l apa;
  • - 50 g sare;
  • pentru ornat:
  • - 10 g boia iute;
  • - 1 capatana de usturoi;
  • - 10 g piper;
  • - 10 g sare;
  • - 10 ml zeama de la fiert;

Mod de preparare

1. Se ia muschiul file fasonat si se introduce in zeama formata din otet, apa, sare, dafin si piper si se lasa la fiert aproximativ 1 ora, dupa care se scoate si se unge cu compozitia pentru ornat.

2. Compozitia de ornat se face din boia iute, usturoi pisat, piper, sare si zeama de la fiertura;

3. Se lasa putin sa se raceasca, iar apoi se unge cu aceasta compozitie pe toata suprafata;

Pofta buna!

Nota: Este un aperitiv grozav pentru masa de Craciun, servit cu mustar sau cu hrean, dar si pentru oricare alta masa festiva de peste an!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise