Aperitiv rapid

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pachet foi de placinta
  • 1borcan de mustar frantuzesc cu boabe(la fel cu cel din poza)
  • 1ou
  • 100g cascaval ras
  • seminte de susan sau chimion

Mod de preparare

Pe foaia de placinta unsa cu ou batut,pun 1lingurita de mustar boabe si le intind cat se poate pe foaie apoi cascaval ras,deasupra alta foaie si procedez asa pana la terminare;ultima o ung cu ou,tai in triunghiuri,presar seminte apoi le pun in tava pe hartie de copt si la cuptor la foc mediu pentru 5-10min.se servesc calde dar sunt bune si reci.

Sfat:nu se foloseste decat mustarul din imagine iar pe foaie,este suficienta o lingurita pentru ca boabele sunt cele care dau aroma produsului iar daca sunt prea multe,devine amar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise