Aperitive de primavara

Un aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cascaval
  • sunca presata
  • sunca de pui
  • castraveti
  • rosii cherry
  • masline
  • zacusca facuta in casa
  • salata de vinete

Mod de preparare

Dupa ce am asezat pe platou, in functie de imaginatia fiecaruia, feliile de sunca si castravetii feliati frumos, cascavalul l-am decupat cu forme speciale de fluture si flori. Apoi am presarat rosiile cherry taiate pe jumatate si maslinele. Platoul este insotit, de o parte si de alta, de doua castronele cu salata de vinete si zacusa facuta in casa. Un aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise