Ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei rosii si galbeni
  • c eapa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
  • ulei de floarea soarelui
  • otet 1 lingura
  • patrunjel

Mod de preparare

Ardeii si ceapa se coc in cuptor sau pe gratar. Se decojesc ardeii,s e taie ceapa in bucati mari, se pun in borcane in straturi. Mirodeniile se amesteca cu ulei si otet si se pun in borcan sa acopere ardeii. Borcanele se sterilizeaza. Se pot servi ca aperitiv sau impreuna cu ceapa rosie si rosii se poate face o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise