Ardei iuti(bulgaresti) in otet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei iuti
  • Pentru lichid
  • 1 parte otet
  • 2 parti apa
  • 1 lingura sare grunjoasa/litru
  • 2 linguri zahar/litru
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.Separat facem urmatorul amestec:apa, otet , sare,zahar , boabe de mustar, boabe de piper si cateva frunze de dafin.Aducem la fierbere si apoi turnam lichidul in fiecare borcan in parte cu mare grija astfel incat ardeii sa fie acoperiti cu acest lichid.Capacim si asezam in camara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise