Ardei iuti murati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iuti
  • otet
  • borcane cu filet

Mod de preparare

Se spala bine fiecare ardei iute si se lasa la scurs apoi se aseaza in borcane. Turnam otet peste ei, infiletam capacul si ii rasturnam ci capacul in jos 5 minute sa se umple toate golurile de aer. Apoi se pot pune direct in camara.

Zeama lasata se poate folosi iarna la acritul ciorbelor . Este foarte gustoasa si iute !!!

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise