Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rosmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.

Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul si brandy.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Amestecam bine pentru o buna omogenizare.

Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.

Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .

Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.

Capacim.

Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.

Dupa o saptamana se pot manca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise