Ardei umpluti cu conopida la cuptor

Conopida desfacuta buchetele se fierbe 10 minute in apa cu sare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 morcov mic pentru contrast de culoare
  • 4-5 ardei
  • 2 ouă
  • 100 ml smântână
  • 100 gr cașcaval
  • 100 gr telemea
  • 4-5 căței de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Conopida desfacută buchețele se fierbe 10 minute în apă cu sare;

După ce s-a fiert, se scurge apa și se lasă la racit:

Ardeii se taie pe jumătate, se curăță de semințe și se presară cu puțină sare.

Separat se bat ouăle cu smântăna, se adaugă cașcavalul ras si telemeaua și usturoiul zdrobit; după răcire conopida și morcovul se zdrobesc cu o furculiță și se adaugă peste ouă și amestecul de brânzeturi.

Ardeii așezati într-o tavă se umplu cu conopida, apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de 40-45 minute până se rumenesc.

Pofta bună !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise