Ardei umpluti

Timp pregatire
127 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept pui
  • 300g manzat dezosat
  • 1 bucata casoleta inimioare+ pipote
  • 3 cepe
  • ardei gras
  • 1 cana orez
  • 100g ulei
  • 1 pliculet fuchs condimente pentru sarmale
  • 2 cutii rosii decojite
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar.

Mod de preparare

Se da prin masina carnea si o ceapa,se toaca restul de ceapa si se caleste bine, se aduga orezul si se mai caleste 3-4 minute se adauga o conserva de rosii. Se lasa la racit compozitia se pune verdeata si pliculetul de fuchs si se amesteca bine. Ardeii se spala, se curata, se umplu cu compozitia. Se aseaza in oala de pamant daca aveti la indemana si se umple cu apa si se da la foc mic, dupa 1 ora

se adauga conserva nr. 2 de rosii decojite. Se mai fierbe 30 minute si gata. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise