Ardei umpluti

Timp pregatire
127 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept pui
  • 300g manzat dezosat
  • 1 bucata casoleta inimioare+ pipote
  • 3 cepe
  • ardei gras
  • 1 cana orez
  • 100g ulei
  • 1 pliculet fuchs condimente pentru sarmale
  • 2 cutii rosii decojite
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar.

Mod de preparare

Se da prin masina carnea si o ceapa,se toaca restul de ceapa si se caleste bine, se aduga orezul si se mai caleste 3-4 minute se adauga o conserva de rosii. Se lasa la racit compozitia se pune verdeata si pliculetul de fuchs si se amesteca bine. Ardeii se spala, se curata, se umplu cu compozitia. Se aseaza in oala de pamant daca aveti la indemana si se umple cu apa si se da la foc mic, dupa 1 ora

se adauga conserva nr. 2 de rosii decojite. Se mai fierbe 30 minute si gata. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise