Ardei umpluti cu carne de porc

Timp pregatire
230 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -9 bucati ardei gras
  • -carne de porc
  • -2 cepe
  • -1 cescuta orez
  • -piper macinat
  • -sare
  • -ienibahar macinat
  • -bulion

Mod de preparare

Se toaca prin sita mare carnea de porc si se amesteca cu ceapa, orezul, condimentele, dupa care umplem ardeii si îi punem la fiert cu apa si bulion aproximativ 3 ore la foc mic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise