Ardei umpluti cu varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei
  • varza alba
  • morcov
  • sare.

Mod de preparare

Se aleg ardeii mai frumosi,se taie capacelul,se spala si se curata de seminte si de nervuri,se lasa la scurs apoi se freaca pe interior cu putina sare.Morcovii se dau pe razatoare,varza se toaca,se freaca cu sare si se lasa sa se inmoaie,apoi se stoarce si se umplu ardeii.Se face o saramura de apa cu sare (1 lingura sare la 1 litru de apa) si se adauga rece peste ardeii umpluti cu varza si asezati in borcan.Se leaga borcanul cu celofan si se pune in camara.Nu am decat o poza cu ardeii care mi-au ramas din toamna trecuta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise