Aripa de curcan cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aripa curcan
  • 1 ceapa
  • 1 borcan mare fasole verde( sau congelata)
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2-3 felii gogosar congelat
  • marar verde
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aripa de curcan se curata bine si se taie in bucati cat mai mici.

Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o sotam cu feliile de gogosar.

Adaugam pasta de ardei si carnea. Amestecam si adaugam apa cat sa treaca de nivelul carnii si lasam sa fiarba acoperit.Adaugam si condimentele.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam fasolea verde si mai lasam sa fiarba 15 minute pina cand sunt toate fierte.Adaugam mararul verde tocat, la sfarsit, sare sau piper daca mai este nevoie.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise