Aripioare de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripi de pui;
  • 60 g sos de soia;
  • 1 lingura ulei de alune;
  • 1 lingura vin de orez;
  • 2 linguri sos de rosii;
  • 2 linguri miere;
  • 2 linguri sos de chili;
  • 3 catei de usturoi zdobiti;
  • 1/2 lingurita condimente picante chinezesti;
  • Punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate de la Knorr.

Mod de preparare

Taiati aripile de pui in doua, la mijloc si asezati-le intr-un vas mare de ceramica.

Amestecati intr-o cana sosul de soia, uleiul de alune, sosul de tomate, mierea, sosul de chili, usturoiul si condimentele, apoi turnati totul peste pui. Intoarceti puiul pe toate partile, acoperiti vasul si puneti-l la frigider pentru cel putin 2 ore sau chiar peste noapte, daca va permite timpul.

Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius si puneti puiul in punga magica de la Knorr .

Tineti la cuptor timp de 60-65 de minute, intorcand si pe cealalta parte, pana cand aripioarele sunt rumenite si patrunse.

Puteti servi aceste aripioare cu diferite garnituri: orez, cartofi prajiti sau gratinati etc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise