Aripioare de pui cu sos de soia

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 aripioare de pui(ciocanele),2 linguri sos de soia,2 linguri vin,1 lingura ulei,1 lingura miere de albine,2 linguri suc de lamaie,1 ardei iute,patrunjel,coriandru
  • Marinata:150g iaurt,2 linguri sos de soia,2 catei de usturoi zdrobiti,sare,piper

Mod de preparare

Se prepara marinata din ingredientele de la marinata;se toarna peste aripi si se lasa sa se marineze 24 ore,la rece.A doua zi se prepara un alt sos,amestecand uleiul cu sosul de soia,vinul, mierea,sucul de lamaie.Aripioarele scoase din marinata se prajesc usor.Candincep sa se rumeneasca,se adauga sosul preparat si se prajesc pana devin crocante.Se presara peste ele ardei iute ,coriandru si patrunjel tocate marunt.

Se pot servi cu o garnitura de orez,piure,legume.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise