Aripioare de pui cu susan

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare
  • 2 linguri mustar
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan

Mod de preparare

Se taie aripioara in trei buc.

Se pune intr-o farfurie faina,in alta ouale batute cu mustar si in cea de a treia pesmet amestecat cu susan.

Se dau mai intai copanelele de la aripioare prin faina ,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet cu susan si tot asa pana la final.

Se prajesc in uleiul incins.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise