Aripioare de pui cu susan

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare
  • 2 linguri mustar
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan

Mod de preparare

Se taie aripioara in trei buc.

Se pune intr-o farfurie faina,in alta ouale batute cu mustar si in cea de a treia pesmet amestecat cu susan.

Se dau mai intai copanelele de la aripioare prin faina ,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet cu susan si tot asa pana la final.

Se prajesc in uleiul incins.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise