Aripioare de pui in sos dulce-acrisor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui
  • ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura iaurt
  • sos de soya
  • sos worchester
  • boia, busuioc, oregano, sare, piper
  • 1/2 pahar miere
  • 1/2 pahar ketchup
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Pentru aripioare:

- pregatiti un amestec cu : 3 linguri ulei de masline, sos de soya, sos worchester, boia, busuioc, sare, piper si o lingura de iaurt. Dati aripioarele prin acest amestec si puneti-le la prajit.

Pentru sosul dulce-acrisor:

- amestecati 1/2 ketchup, 1/2 miere, 1 catel de usturoi, busuoic, boia si oregano.

- dati aripioarele proaspat scoase de la prajit prin acest sos si asezati-le pe o farfurie. Sosul ramas poate fi consumat langa aripioare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise