Aripioare picante glazurate

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 tavite aripioare
  • 1 lingura si jumatate pasta ardei iute
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri zahar brun
  • sare, piper, vegeta, boia ardei (iute sau dulce)
  • 2-3 linguri sos de soia

Mod de preparare

1. Se taie aripioarele in 3, parte cea subtire din capat nu se foloseste;

2. Se unge cu putina margarina sau ulei de masline o tava grill;

3. Se condimenteaza aripioarele dupa plac cu piper, sare, vegeta si boia;

4. Se prajesc bine aripioarele cu grija sa nu se arda;

5. Intr-o cratita se caleste putin ceapa taiata marunt;

6. Se pune ceapa de-o parte si in cratita se pune zaharul brun la topit, la foc mic sa nu se arda;

7. Cand zaharul este topit complet se adauga sosul de soia, ceapa calita, si pasta de ardei iute si se omogenizeaza amestecul, dupa care se ia de pe foc;

8. Aripioarele prajite se tavalesc in sosul preparat si se consuma cu orez simplu, fiert peste care se poate turna restul de sos ramas.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise