Arme sfaramate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi fierti
  • 2 felii parizer (sau sunca,salam)
  • 2 felii branza sarata
  • sare si piper dupa preferinta
  • ulei
  • apa
  • 2 oua

Mod de preparare

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem pe foc la flacara moderata pentru cinci minute, amestecand din cand in cand.

Taiem marunt parizerul sau ce alt mezel avem la indemana si adaugam la cartofi.Dupa alte cinci minute adaugam sare si piper dupa gust.

Separat, in alta tigaie, prajim cele doua oua ochiuri.

Asezam amestecul de cartofi cu mezeluri pe farfurii, presarand deasupra branza sarata strivita cu furculita sau rasa pe razatoare iar apoi cate un ou ochi pentru fiecare portie. Se serveste cald.

Ingredientele pentru acest fel de mancare pot varia in functie de ce avem la indemana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise