Bagheta cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton, scursa
  • o lingurita de maioneza
  • o conserva mica de porumb dulce
  • 1 bagheta mare, impartita in patru si taiata pe lungime
  • 1 catel de usturoi, taiat in jumatate
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 rosii taiate felii
  • 12 felii de ou fiert tare (dupa preferinta!)
  • o mana de salata verde

Mod de preparare

1. Intr-un bol, se amesteca tonul, maioneza si porumbul dulce.

2. Se prajeste painea cateva minute pe fiecare parte pana cand este usor prajita.

3. Se unge suprafata fiecarei baghete cu jumatate de catel de usturoi si cu cateva picaturi de ulei de masline.

4. Se adauga amestecul de ton pe feliile de bagheta.

5. Se asaza rosiile, ouale si salata peste ton. Se pune deasupra cealalta felie de bagheta si se serveste cu multa pofta !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise