Bagheta cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de ton, scursa
  • o lingurita de maioneza
  • o conserva mica de porumb dulce
  • 1 bagheta mare, impartita in patru si taiata pe lungime
  • 1 catel de usturoi, taiat in jumatate
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 rosii taiate felii
  • 12 felii de ou fiert tare (dupa preferinta!)
  • o mana de salata verde

Mod de preparare

1. Intr-un bol, se amesteca tonul, maioneza si porumbul dulce.

2. Se prajeste painea cateva minute pe fiecare parte pana cand este usor prajita.

3. Se unge suprafata fiecarei baghete cu jumatate de catel de usturoi si cu cateva picaturi de ulei de masline.

4. Se adauga amestecul de ton pe feliile de bagheta.

5. Se asaza rosiile, ouale si salata peste ton. Se pune deasupra cealalta felie de bagheta si se serveste cu multa pofta !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise