Banane eruptia

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 banane
  • 5 capsuni
  • o cana lapte de vaca

Mod de preparare

Se ia un bol. Bananele se taie in opt bucati fiecare, iar bucatile se pun intr-un vas mediu. Laptele se fierbe 5-6 min. Se toarna laptele peste banane si cu o lingura sau o furculita se preseaza acestea. Dupa aceasta din vas se ia crema de banane cu lapte si se pune in bol. Capsunile se taie in cubulete mici si se pun in bol peste crema,apoi cu o lingura se amesteca continutul bolului. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise