Barcute cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • maioneza
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 jumatati de lamaie

Mod de preparare

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.

Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.

Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de sare si piper.

Lamaile spalate le taiem in jumatate,apoi le scobim de pulpa (din care vom face o delicioasa limonada ;) )

Umplem jumatatile de lamaie cu amestecul de ciuperci cu maioneza si ornam cu fire de patrunjel verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise