Incearca cele mai bune batoane Bounty de casa! Reteta rapida, cu fulgi de cocos, lapte condensat si ciocolata. Gata in cativa pasi simpli!
Daca iti place combinatia de cocos si ciocolata, atunci aceasta reteta de batoane Bounty de casa este exact ce cauti! Se prepara usor, cu doar trei ingrediente, si sunt perfecte pentru momentele cand vrei un dulce rapid, fara coacere. Incearca-le si bucura-te de gustul clasic Bounty, facut chiar la tine acasa!
Pune fulgii de cocos intr-un bol mare.
Toarna laptele condensat peste fulgi.
Amesteca bine cu o lingura sau cu mana, pana cand obtii o compozitie lipicioasa si omogena.
Daca este prea uscata, mai poti adauga putin lapte condensat.
Ia cate o portie mica din amestec (cam 2 linguri) si modeleaza cu mainile batoane ovale, de dimensiunea dorita.
Asaza batoanele formate pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Pune tava la congelator pentru 20-30 de minute, ca sa se intareasca si sa fie mai usor de glazurat.
Rupe ciocolata in bucati si topeste-o la bain-marie sau la microunde , impreuna cu untul (in reprize de 20-30 de secunde, amestecand de fiecare data).
Lasa ciocolata sa se raceasca usor, dar sa ramana fluida.
Scoate batoanele din congelator.
Cu ajutorul a doua furculite, scufunda fiecare baton in ciocolata topita, acoperindu-l complet.
Scoate-l si scutura usor excesul de ciocolata.
Pune batoanele glazurate pe hartia de copt.
Lasa-le la frigider cel putin 1 ora, pana se intareste ciocolata.
Sfat
Pastreaza batoanele intr-un recipient inchis, la frigider. Se pastreaza proaspete si doua saptamani.
Incearca si prajitura Bounty, prajitura Raffaello sau bomboane Bounty. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise