BAUTURA DIN PEPENE ROSU SI ZMEURA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire de menta verde,
  • 500 gr de pepene rosu,
  • 150 gr de zmeura,
  • zahar dupa gust;

Mod de preparare

1. Se curata pepenele de coaja si seminte si se taie in cubulete.

2. Se rup frunzele de menta;

3. Se spala zmeura si se lasa intr-un strecurator sa se scurga.

4.Se pun toate ingredientele in blender impreuna cu zaharul.Se mixeaza si se pune bautura la frigider.

5. Se toarna in pahare cu picior si se serveste foarte rece.Se pot adauga, dupoa dorinta , cuburi de gheata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise