Dalgona matcha latte

Albusul il bati spuma impreuna cu zaharul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Dalgona matcha latte

Ingrediente

  • - 1 albuș de ou
  • - 2 lgț zahăr brun/miere/îndulcitor
  • - 1 lg pudră de matcha
  • - 50 ml smântână pentru frișcă
  • - 250 ml lapte de migdale
  • - 3 cuburi de gheață

Mod de preparare

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul.

Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine.

Torni frișca și bați în continuare până când obții o cremă spumoasă și aerată.

Într-un pahar larg torni laptele de migdale, adaugi cuburile de gheață și spuma de matcha.

Decorezi cu praf magic de iubire, un pai colorat și puțină pudră de matcha.

Să aveți poftă!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise