Albusul il bati spuma impreuna cu zaharul.
Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul.
Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine.
Torni frișca și bați în continuare până când obții o cremă spumoasă și aerată.
Într-un pahar larg torni laptele de migdale, adaugi cuburile de gheață și spuma de matcha.
Decorezi cu praf magic de iubire, un pai colorat și puțină pudră de matcha.
Să aveți poftă!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii