Bauturi calde pentru zile reci. Lapte de pasare (altfel)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30ml lichior de avocado
  • 30ml rom
  • 60ml lapte de pasare(din comert sau facut in casa)
  • 20ml sirop de vanilie
  • 1 albus de ou

Mod de preparare

Pregatiti un pahar si umpleti-l cu apa calda.

Intr-o craticioara turnati lichiorul de avocado,romul,laptele de pasare si siropul de vanilie si incalziti-le amestecand din cand in cand,pana aproape de nivelul de fierbere.Intre timp bateti albusul spuma cu o lingura de zahar si adaugati cu o lingura(sa nu se rupa albusul) in amestecul de lapte si lichior.Goliti paharul de apa calda si tunati amestecul de lapte de pasare.Decorati cu un praf de nucsoara macinata si serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise