BEZELE

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura cu unt
  • sare

Mod de preparare

Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si continua sa bati pana albusurile se tin de tel sau de mixer.

Unge o tava cu unt sau ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt. Pune apoi gramajoare de bezele cu ajutorul unui cornet sau o lingurita.

Coace-le la foc moale, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Dupa ce s-au racorit putin, scoate-le cu lama unui cutit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise