Bezele cu capsuni si cirese

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blaturile de bezea
  • 4 albusuri
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 225 gr zahar fin
  • cirese si capsuni
  • Pentru crema
  • 300 ml frisca
  • o lingura zahar fin
  • cirese si capsuni

Mod de preparare

Blatul

se bat albusurile pana se intaresc

se pune praful de copt

se presara zaharul fin

si se pun cateva cirese si capsuni

(cirese se pun fara samburi)

(atat ciresele cat si capsunii se zobesc cu ceva apoi se pun in compozitie)

Creama

frisca se freaca bine cu mixerul

se pune zaharul

Se acopera blatul cu crema si peste crema punem capsuni si cirese intregi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise