Bezele cu capsuni si cirese

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru blaturile de bezea
  • 4 albusuri
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • 225 gr zahar fin
  • cirese si capsuni
  • Pentru crema
  • 300 ml frisca
  • o lingura zahar fin
  • cirese si capsuni

Mod de preparare

Blatul

se bat albusurile pana se intaresc

se pune praful de copt

se presara zaharul fin

si se pun cateva cirese si capsuni

(cirese se pun fara samburi)

(atat ciresele cat si capsunii se zobesc cu ceva apoi se pun in compozitie)

Creama

frisca se freaca bine cu mixerul

se pune zaharul

Se acopera blatul cu crema si peste crema punem capsuni si cirese intregi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise