1)Carnea se condimenteazã cu sare si piper.
Se încinge untul în tigaie si se prãjesc feliie de carne pe fiecare parte putin, dacã se prãjesc prea tare vor iesi dure si seci...
Se scot pe o farfurie.
2)În restul de unt se prãjesc ciupercile, se adaugã foile dafin si usturoiul feliat.
Se lasã câteva minute la înmuiat la foc mic si se toarnã smântâna (eu am folosit smântânã cu gust de ciuperci).
Se poate pune carnea pãstratã în sos si lãsa sã mai fiarbã în sos. Se pune sos de soia si ierburi Provence dupã plac, si se ia de pe foc.
Am sevit cu cartofi prãjiti si cepsoarã proaspãtã tocatã.
Poftã bunã!
Este o mâncare care ia putin timp, o fac de multe ori si cu alt tip de carne :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise