Biluţe de cocos – cea mai simplă reţetă ever

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 g zahăr
  • 100 g fulgi de cocos

Mod de preparare

1. Oul se mixează cu zahărul.

2. Se adaugă fulgii de cocos şi se amestecă bine.

3. Se formează biluţe şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt.

4. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit şi se coc maximum 10 minute la 180 grade. La jumătatea timpului biluţele se întorc şi pe partea cealaltă şi se presează uşor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise