bilute din nuca si stafide (Raffaelo)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g stafide,
  • 200 g nuca macinata,
  • 200 g fistic sau miez de nuca,
  • 100 g nuca de cocos macinata,
  • 1 esenata de rom,

Mod de preparare

Stafidele se tin in apa calduta cu rom, 30 minute. Se storc bine in maini si se dau prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu nuca macinata. Din compozitia rezultata se modeleaza cu mana, bilute, de marimea unei nuci. In interiorul ei se pune un fistic, apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se aseaza pe un platou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise