bilute din nuca si stafide (Raffaelo)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g stafide,
  • 200 g nuca macinata,
  • 200 g fistic sau miez de nuca,
  • 100 g nuca de cocos macinata,
  • 1 esenata de rom,

Mod de preparare

Stafidele se tin in apa calduta cu rom, 30 minute. Se storc bine in maini si se dau prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu nuca macinata. Din compozitia rezultata se modeleaza cu mana, bilute, de marimea unei nuci. In interiorul ei se pune un fistic, apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se aseaza pe un platou.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise