Bircher Muesli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml iaurt
  • 3 linguri de miere (folosit in locul sucului de mar)
  • 200g fulgi de ovaz
  • 20g migdale tocate
  • 20g alune de padure tocate
  • 10-15 capsuni

Mod de preparare

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin. Adaugam mierea (in stare lichida) si amestecam bine de tot.

Intr-o tigaie, punem migdalele si alunele de padure tocate si le rumenim bine.

Amestecam in compozitie si restul fulgilor de ovaz. Deasupra punem migdalele si alunele de padure rumenite, cativa fulgi de ovaz neinmuiati si capsunile taiate in jumatati.

That’s all! Mic dejun gata in maximum 20-25 de minute or less, daca nu lasati fulgii la inmuiat.

Mai multe retete, pe www.saltnsasha.wordpress.com.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise