Biscuiti cu ciocolata si portocala

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de la o portocala
  • 100 g ciocolata neagra
  • 130 g unt

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca faina si praful de copt.

Se pune untul (daca nu este moale il puteti da pe razatoarea mica:D), oul batut cu zaharul si zaharul vanilinat.

Se da coaja de portocala pe razatoare si se taie ciocolata bucatele mici.

Se amesteca bine, se pune bila de aluat in folie de aluminiu si se tine la frigider cel putin 30 de min.

Se intinde o foaie de circa 5 mm.

Se decupeaza diverse forme, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.

Se tin aprox. 15 min la foc potrivit.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise