Biscuiti cu ciocolata si portocala

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • coaja de la o portocala
  • 100 g ciocolata neagra
  • 130 g unt

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca faina si praful de copt.

Se pune untul (daca nu este moale il puteti da pe razatoarea mica:D), oul batut cu zaharul si zaharul vanilinat.

Se da coaja de portocala pe razatoare si se taie ciocolata bucatele mici.

Se amesteca bine, se pune bila de aluat in folie de aluminiu si se tine la frigider cel putin 30 de min.

Se intinde o foaie de circa 5 mm.

Se decupeaza diverse forme, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor.

Se tin aprox. 15 min la foc potrivit.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise