Biscuiti cu nuca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 100 gr nuca macinata
  • o lingura margarina
  • o lingura cacao
  • o lingura smantana grasa
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale spuma cu zahar, se adauga uleiul, margarina, smantana, cacao si se amesteca compozitia dupa fiecare ingredient. Se adauga praful de copt, apoi nuca si se amesteca. Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat modelabil. Se da la frigider pentru 1 ora.

Aluatul rezultat se imparte in 2 parti si se intinde cate o foaie cam de 8 mm, iar cu ajutorul unei forme se vor decupa biscuitii.

Se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.

Se da la cuptorul incins pentru aproximativ 12 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise